Bestuur

Voorzitter:

Secretaris: Gertrude Jacqueline Marie Josephine Jonker-Willems, Nijkerk, E-mail truus.jonker2000@gmail.com

Penningmeester: Déogratias Twagirayezu (1955)

Adviseur: Colince Kouwa, Apeldoorn, E-mail colinko@hotmail.com

Déogratias Twagirayezu (1955) toonde zich sinds lang betrokken bij ons ontwikkelingsproject. In Rwanda was hij jarenlang als longarts verbonden aan het universiteitsziekenhuis in de politieke hoofdstad Kigali. In 1999 vluchtte hij naar Nederland omdat iemand die zijn functie ambieerde, hem valselijk beschuldigd had van subversieve politieke activiteiten, waarmee hij gezocht werd.

Onze penningmeester Frans Davelaar was na zijn studie bedrijfskunde werkzaam als management consultant. Vervolgens werkte hij gedurende negen jaar in Oost-Afrika voor het versterken van lokale organisaties en het opzetten van programma’s. Daarna ging hij als programma-adviseur Afrika werken bij de organisatie Mensen met een Missie in Den Haag.

Truus Jonker en haar man Nanne kunnen zelf niet zien en kennen daarmee veel praktische problemen van de doelgroep. . Truus is animator van en contactpersoon voor Fakkel 2000. Ze beheerst het Frans, de belangrijkste voertaal in Kameroen.

Frans Davelaar studeerde bedrijfskunde en was werkzaam als management
consultant. Vervolgens gedurende negen jaar werkzaam geweest in Oost-Afrika
voor het versterken van lokale organisaties en het opzetten van nieuwe
programma’s. Momenteel werkzaam als programma adviseur Afrika bij Mensen met
een Missie in Den Haag.

Colince Kouwa, afkomstig uit Kameroen, adviseert bij diplomatieke correspondentie met Kameroenese overheden en bij het inzamelen van bruikbare hulpgoederen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*